HULP NODIG BIJ LETSELSCHADE?

Tips bij letselschade

Tips bij letselschade nodig? Hieronder vind u enkele tip die u verder op weg helpen. Voor verdere vragen of een gratis advies gesprek kunt u contact met ons opnemen.

Letselschade tip 1 : Schakel een echte specialist in

Het verhalen van letselschade is te ingewikkeld om zelf te doen en te belangrijk om aan je (rechtsbijstand) verzekeraar over te laten. Je moet het namelijk opnemen tegen de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Een tegenspeler die het klappen van de zweep kent en die maar één belang voor ogen heeft… Meestal niet jouw belang. Daarom is ons belangrijkste advies: schakel altijd een erkend deskundige in.

YourClaim gaat volledig aan jouw kant staan en helpt je aan de vergoeding waar je recht op hebt. Zodat je weer verder kunt met je leven.

Letselschade tip 2 : Raadpleeg altijd een arts

Heb je letsel opgelopen door een ongeval of gebruik van een ondeugdelijk product? Raadpleeg dan dezelfde dag een arts, of uiterlijk de dag erna. Ook als het letsel lijkt mee te vallen. Neem het zekere voor het onzekere. Niet alleen voor je gezondheid, maar ook om te zorgen dat je gezondheidsklachten staan geregistreerd als het toch tot een claim komt.

Letselschade tip 3 : Ben voortdurend op je hoede

Als een ‘onafhankelijke deskundige’ zich namens de verzekeraar meldt voor een gesprek bij je thuis, zorg dan altijd dat jouw belangenbehartiger daarbij aanwezig is. Vaak is die deskundige absoluut niet onafhankelijk en alleen ingehuurd om jouw letselschade zo ‘goedkoop mogelijk’ te regelen. Ga ook niet klakkeloos akkoord met door de verzekeraar voorgestelde ‘onafhankelijke’ medische onderzoeken. Zorg ervoor dat een ervaren medicus weerwoord kan bieden aan de artsen van de verzekeraars. Je kunt je eigen medisch adviseur inschakelen via YourClaim, op kosten van de aansprakelijke partij.

Letselschade tip 4 : Bewaar alle stukken

Het is goed om overzicht te bewaren van alle informatie die op je afkomt. Bewaar alle aanschafnota’s, schadeformulieren, brieven en dergelijke in een aparte map.

Wij helpen jou bij letselschade.

DIRECT JE LETSELSCHADE BESPREKEN?

+31(0)73 640 1090

Google+