HULP NODIG BIJ LETSELSCHADE?

Team

YourClaim is de online service van Maassen & Partners letselschade adviseurs. Een team van ervaren, deskundige en betrokken specialisten.

mr. Hidia Chafaï – Rhouat

Na mijn studie Rechtsgeleerdheid te Amsterdam met een specialisatie in Financieel Recht, startte ik mijn carrière in het bankwezen. Omdat ik meer wil betekenen voor mensen, heb ik besloten om een carrièreswitch te maken en op te komen voor de belangen van letselschade-slachtoffers.

Als belangenbehartiger haal ik veel voldoening uit mijn werk door letselslachtoffers bij te staan in het juridische letselschadetraject. Door deskundig en transparant contact, waarbij mijn cliënten centraal staan, ontzorg ik letselslachtoffers en streef ik naar een eerlijke en bevredigende afwikkeling van een letselschadezaak.

Margriet de Wildt

Na een kleurrijke carrière in diverse branches, variërend van de reisbranche tot accountancy, ben ik al ruim tien jaren werkzaam in het juridische werkveld, onder andere bij een middelgroot advocatenkantoor in Oss.

Bij Maassen & Partners kan ik als Office Manager mijn talenten en vaardigheden goed gebruiken. Met als doel de administratieve en financiële gang van zaken rondom het behartigen van belangen van letselschadeslachtoffers zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Goede bereikbaarheid en het bieden van een luisterend oor aan onze cliënten is van groot belang, zo is mij gebleken.

Anouk de Vries

Alweer enige jaren ben ik verbonden aan het kantoor Maassen & Partners letselschade als juridisch medewerker. Tijdens mijn studie Rechtsgeleerdheid, specialisatie Burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, heb ik mij verdiept in de aansprakelijkheidsleer, ook voor overheidsinstanties.

Het belangrijkste en mooiste aan dit werk vind ik partijen bij elkaar brengen, terwijl de belangen vaak op het oog ver uit elkaar liggen. Voor mij is het belangrijk dat op een persoonlijke en voor onze cliënten op afgestemde wijze schade de schade wordt geregeld. Dit kan naar mijn mening het beste worden bereikt door overleg te zoeken met alle betrokken partijen.

Hierbij komt niet alleen mijn juridische kennis van pas, maar komen ook mijn studie Mediation en onderhandelingsvaardigheden van pas, opgedaan zowel in mijn voorgaande studie Sociaal Juridische Dienstverlening als in de praktijk.

Naast mijn studie en werk sport ik graag, zoals hardlopen, wandelen en tennis. Ook houd ik erg van reizen om kennis te maken met andere landschappen en culturen.

André Buuts

Al ruim 20 jaren kom ik op voor de belangen van letselschadeslachtoffers. Je kunt als benadeelde in je eentje niet op tegen de expertise die een aansprakelijkheidsverzekeraar inzet. Deze beschikt over dure juristen / advocaten en medisch specialisten om jouw claim te zeer kritisch te beoordelen.
Om een faire schadevergoeding te krijgen, heb je bijstand nodig van iemand die over dezelfde ‘wapens’ beschikt. Als Register Expert Personenschade beschik ik over de juiste juridische kennis en ervaring. Bovendien werkt mijn kantoor samen met gespecialiseerde medisch adviseurs die alleen voor belangenbehartigers werken en dus alleen voor benadeelden.
Dit alles vanuit de grondhouding dat de belangen van deze benadeelden centraal staan.

Hannie Schellen

In al die jaren dat ik secretariële ondersteuning verleen bij Maassen & Partners, is het duidelijk dat betrokkenheid en een luisterend oor vaak net zo belangrijk zijn als alle juridische en financiële aspecten die bij een letselschaderegeling komen kijken.
Uiteindelijk wil een slachtoffer die buiten zijn/haar schuld om bij een ongeval betrokken is geraakt en daarbij letsel oploopt, persoonlijke aandacht voor de problemen die zijn ontstaan.
De goede bereikbaarheid en korte lijntjes binnen ons kantoor waarborgen aandacht voor deze menselijke aspecten in ons werk.

Anne Lodder

Al sinds mijn studie Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, kom ik op voor belangen van benadeelden, onder meer door middel van mijn vrijwillige dienstverlening bij een Rechtswinkel. De affiniteit met het rechtsgebied letselschade is voornamelijk ontstaan door de aard en ernst ervan. Geen enkele letselschadezaak is hetzelfde, maar iedere zaak is vaak wel ontzettend ingrijpend in het leven van slachtoffers.

In de tijd dat ik als jurist werkzaam ben bij Maassen en Partners heb ik opgemerkt dat slachtoffers het als zeer prettig ervaren wanneer deskundig en op persoonlijke wijze de behandeling van hun letselschadezaak wordt opgepakt. Zodat slachtoffers zich volledig kunnen focussen op het herstel van hun gezondheid. Het letselschadetraject wordt immers vaak als een ‘last’ ervaren. Een betrokken aanpak zal daarbij bijdragen in het verlichten hiervan.

Meggie Vennix

Al tijdens mijn studie Rechtsgeleerdheid in Maastricht heb ik mij als vrijwillig juridisch medewerker ingezet bij Slachtofferhulp Nederland. Uiteindelijk heb ik hier vijf jaar als jurist gewerkt.
Hier leerde ik dat mensen, ondanks dat ze iets ingrijpends meemaken, toch vaak de veerkracht vinden om hun leven te kunnen oppakken voor zover mogelijk. Dat verdient respect.
Als ik met mijn kennis en kunde betrokkenen na een nare gebeurtenis op een persoonlijke manier juridisch kan bijstaan, zodanig dat er zo min mogelijk zorgen zijn over de financiën, vind ik mijn rol in het letselschadetraject geslaagd. Het slachtoffer kan zich dan bezig houden met waar het echt om gaat, namelijk met het herstel van de gezondheid op alle vlakken zodat weer verder gaan gegaan kan worden met het leven.

Wij helpen jou bij letselschade.

DIRECT JE LETSELSCHADE BESPREKEN?

+31(0)73 640 1090

Google+